jdasojnfojsfasdlkafmureifnm

Varför är det så att vi alla måste växa upp? Varför kan man inte bara få vara barn för evigt. Jag märker hur mycket äldre jag blir för varje dag som går. Jag märker hur min bror blir äldre för varje dag som går. Nu finns det inget "vill du leka?" längre för honom utan det har ersätts med "vill du va?". Jag vill inte bli vuxen, gammal. Jag vill vara ett barn igen. Jag vill att mamma alltid ska ta hand om mig, jag vill alltid bo hemma. Jag satte precis på Skönheten och Odjuret på vhs, minnen. Trailern för "Lilo & Stitch" finns med och det påminner mig om hur jag alltid brukade kolla på den innan jag skaffade självaste filmen. Vilket psykfall jag är.

rubrik

Idag har gått mindre bra. Dock inte så värst dåligt ändå eftersom att jag inte ätit för över 2000 kcal. Vissa dagar är det faktiskt helt okej att äta lite mer än vad man har planerat bara det inte händer allt för ofta. Men imorgon blir det i allafall max 1200 kcal.

 

Och, ja juste, jag har inte slängt batterierna till vågen. Än. Någon dag så ska jag ta mod till att göra det, haha. Men jag vägde i allafall 60 kg prick imorse, yeeii!

 


HATAR JÄVLA FUCKING RUBRIKER!!!

Jag ju säga att idag har det gått bra matmässigt, känns otroligt skönt! Alltså har jag ätit bra i två dagar nu, wiihoo.

f

Morgonvikt: 60.4


Jag har inte slängt bort batterierna än, det känns läskigt på något sätt. Att inte kunna väga sig alltså. Nåja, jag får se hur jag gör. Jag gick inte till skolan idag, jag måste verkligen dit imorgon. Gah. Varför kan jag inte bara få bli smal nu. Mamma har fixat så att jag slipper vara med på gympan i allafall, då har jag en sak mindre att ha ångest över. Hihi, och detta betyder även att jag har sovmorgon på måndagar, tisdagar och onsdagar. Är glad :)

 



söndag

Idag är jag taggad! Har ätit för ca 1000 kcal idag. Är glad, det var otroligt längesen jag åt för såhär lite kcal. Imorgon måste jag till skolan, fyfan. Är så himla tjock just nu. 61 kg. Åhfyfan. Men har bestämt mig för att väga max 58 när höstlovet är slut vilket betyder att jag har 2 veckor på mig att gå ner 3 kilo. Det är ju en helt normal och ändä rätt seg viktnedgång. Jag har gjort upp ett tränings schema för höstlovet, hihi. Jag ska ner. Jag ska slänga batterierna till vågen imorgon efter att jag har vägt mig så att jag inte kan väga mig innan slutet på lovet, jag tror att det blir roligare att se en större skillnad på vågen istället för ett hg hit och dit, det känns inte riktigt värt faktiskt. Men nu ska jag ut och röka, mamma är på spa och lillebror hos mormor så jag har hela huset för mig själv tills på tisdag.


fkeormfe

Jag vägde mig inte imorse eftersom att jag inte ville veta den tuffa sanningen. Nåja, lika bra det. Jag ska väga mig i morgon istället. Idag har jag hittills ätit en liten bit kaka och lasange. Kakan uppskattar jag till 250 kcal och lasangen innehöll 450, i allafall om man ska lita på förpackningen. Så just nu 700 alltså. Det känns helt okej, ska sen ta en macka eller två för att komma upp i 1000 kcal. Nu ska jag dricka minst 4 glas vatten, pusshej.

-

Okej, måste bara berätta en sak som hände för ungefär två timmar sedan. Jag satt vid mitt fönster och rökte, klockan var kanske tre, halv fyra, och helt plötsligt så ser jag hur en postbil svänger in på våran gata. Det är nämnligen återvändsgränd när man svänger in på den, och sen går det en lite minigata från våran gata som det också är återvändsgränd på. Men i allafall, vi bor i ett hus och mitt rum är på övervåningen, så bilen åker liksom förbi rätt sakta, jag ser två att två män sitter i bilen, de kollar på mig, stannar, svänger helt plötsligt in på den lilla gatan och de står där ett tag. De kollar på mig och jag kollar tillbaka och helt plötsligt åker de iväg. Förlåt men, brukar postbilar åka runt mitt i natten? x) För i vår stad så snackades det för ett tag sen att det är en postbil som åker runt och liksom gör inbrott, stjäl cyklar osv. Kan det vara den må tro? Lite läskigt isf, haha. Jag skulle fan ha skrivit ner registreringnret och kolla upp om den bilen var i tjänst. Gah, nu blir jag nästan lite sur på mig själv. :)

16/10 - 10

Okej, imorgon gäller det. Jag orkar inte med mitt äckliga jag längre, och så är det bara.

Imorgon får jag dessutom cigg, jag är glad. Jag har inte rökt på 2 dagar. Det har känts otroligt jobbigt utan cigg kan jag lova.

NU BLIRE COLA ZERO FTW!


15/10 - 10

Jag har mensvärk, det gör så fruktansvärt ont i både mage och rygg. Jag har tröstat mig själv med pannkakor och nutella. Bra, verkligen!

Men vet ni vad jag precis upptäckte? Att några av mina gamla inlägg finns kvar här i bloggen, haha.

Jag vet helt seriöst inte vad jag ska skriva, är ciggsugen, mina cigg är slut och jag är sjuk. Ingen bra kombination det där.

15/10 - 10

Jag sitter och kämpar med designen på bloggen, det går sisådär. Eller det går rättare sagt inte alls. Hur fixar man en header?

Jag har redan ätit för mina 1000 kcal. Jag vet, jag är dålig. Måste få mamma att köpa hem cola zero till mig, annars så lär jag ju balla ur. Jag har en sådan himla huvudvärk och feber, inte kul. Fast, jag har ju sagt till alla jag känner att jag har drabbats utav körtelfebern (nejnejnej, inte alls någon lögn! *ironi*) så det är väl rätt åt mig att jag faktiskt blev sjuk tillslut. Jag orkar bara inte med mitt liv och jag orkar inte att gå ut bland folk när jag är såhär stor. Detta är tredje veckan jag är hemma från skolan, hur länge till kan jag stanna? För jag tänkte att jag skulle vara hemma nästa vecka också, och sen har vi sportlov vilket gör att jag kan återvända efter det. Men vi får se, det kanske blir så att jag återvänder redan nästa vecka. Man vet ju aldrig.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, känner att jag behöver koffein i mig.


OMSTART

Okej, min blogg, "perfectionisntjustaword.bloggplatsen.se" blev avstäng av någon konstig anledning så jag återupptar den här bloggen istället. Jag förstår inte varför den blev avstäng och jag har varit så sjukt irriterad, deprimerad, ångestfylld och massa sånt de senaste dagarna just pga det så då har det slutat med att jag hetsätit. Så jag är uppe på 61 kg nu igen. FYFAN. Men nu ska jag ner. Och nu ska jag fan få skriva vad jag vill. Jag fattar inte, jag skrev inte ens någonting som borde ha gjort så att jag blivit avstängd.

Imorgon:
frukost: jordgubbskräm med mjölk: 200 kcal
lunch: 2 mackor: 1 macka: 300 kcal
middag: det mamma lagar, max 500

totalt: 1000

Titta, typ sånt skrev jag i den förra bloggen, och det är inte ens svält.


Men någonting possitivt är att jag har fått en ny sladd till min bärbara dator så den funkar ju igen. Men nu ska jag kolla på Grey's anatomy. Pusshej.

RSS 2.0